FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: I dalje jak vjetar u priobalju

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Dionica autoceste A1, Zagreb-Split,od čvora Posedarje do čvora Sveti Rok i Paški most, otvoreni su za sveskupine vozila, ali se i dalje upozorava na jak vjetar, kao i naautocesti A6 Rijeka-Zagreb, dionici Kikovica-tunel Tuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Dionica autoceste A1, Zagreb-Split, od čvora Posedarje do čvora Sveti Rok i Paški most, otvoreni su za sve skupine vozila, ali se i dalje upozorava na jak vjetar, kao i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, dionici Kikovica-tunel Tuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Dionica jadranske magistrale, (državne ceste D8), Senj-Sveta Marija Magdalena, zatvorena je za I. skupinu vozila, (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocestama: A2 Macelj-Zagreb, ( na manje od 50 metara), A1 Split-Zagreb, dionici Bosiljevo-Mala Kapela, (na 50 metara), te od Karlovca do Zagreba, A3 Bregana-Lipovac, od Ivanje Reke do Nove Gradiške, i na A4 Goričan-Zagreb, na dijelu Breznički Hum-Zagreb.

Mjestimice je mokra i skliska većina ceste u unutrašnjosti, Lici, na širem Zagrebačkom području, sjeverozapadu Hrvatske, Slavoniji, Istri, kao i na svim područjima s maglom.

Obavezna je uporaba lanaca, za teretna vozila, na dionici državne ceste D42 Drežničko Selište-Poljanak-Saborsko.

Na većini graničnih prijelaza vozila prometuju bez dužih zadržavanja.

Uspostavljen je trajektni promet za otok Pag na liniji Prizna-Žigljen. Linija Brestova-Porozina za otok Cres, još je u prekidu.

Ostali trajekti plove redovito prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙