FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre u Slavoniji, Lici, Gorskom kotaru i Istri

ZAGREB, 15. siječnja 2005. (Hina) - Prometa je srednje gustoće i navećini cesta teče bez zastoja i posebnih ograničenja, kolnici sumjestimice mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj,Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i u Lici, izvijestio je večerasHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 15. siječnja 2005. (Hina) - Prometa je srednje gustoće i na većini cesta teče bez zastoja i posebnih ograničenja, kolnici su mjestimice mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i u Lici, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Pojačan oprez zbog vlažnih i skliskih kolnika potreban je na mostovima, prijevojima i usjecima.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a posebno na dionicama državnih cesta D206 Pregrada-Hum na Sutli, D218 Sučević-Srb-Brotnja i D27 Gračac-Karin.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

Prometna prognoza za nedjelju, 16. prosinca: Na većini prometnica promet slabe do srednje gustoće, u jutarnjim satima vozit će se, mjestimice, po vlažnim i skliskim kolnicima. Za putovanje kroz Liku i Gorski kotar i ostala gorska područja, gdje su mogućni poledica i slab snijeg, savjetuje se posjedovanje zimske opreme.

Na većini graničnih prijelaza prijepodne se ne očekuju dulja čekanja, dok je povremeno moguć pojačan izlaz teretnih motornih vozila na GP Bajakovo, a ulaz na GP Macelju. Tijekom popodneva očekuje se pojačan promet osobnih vozila na Bregani i Macelju na izlazu iz Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙