FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Normaliziran promet na Bregani na izlazu iz Hrvatske

ZAGREB, 10. siječnja 2005. (Hina) - Normaliziran je promet na izlazu izHrvatske na graničnom prijelazu Bregana gdje je protok vozila samopovremeno pojačan, a na ostalim graničnim prijelazima prometuje sebez većih zastoja, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 10. siječnja 2005. (Hina) - Normaliziran je promet na izlazu iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bregana gdje je protok vozila samo povremeno pojačan, a na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez većih zastoja, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Većina prometnica u Hrvatskoj je vlažna, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na području Hrvatskog zagorja, Gorskog kotara, Like i Istre, na širem području srednje Dalmacije i na širem Zagrebačkom području.

Magla smanjuje vidljivost na dionicama autocesta: na autocesti A2 na dionici Velika Ves-Zagreb (vidljivost smanjena ispod 50 metara), mjestimice duž cijele autoceste Split -Zagreb, dionica Zagreb-Karlovac (smanjena vidljivost na 100 metara), čvor Gospić-čvor Gornja Ploča i Jezerane -Otočac (gdje je dojavljen i mokar kolnik te ograničenje brzine na 60 kilometara na sat), na dionici Vrpolje-Dugopolje (gdje je brzina ograničena na 80 kilometara na sat), na autocesti Goričan-Zagreb na dionici Goričan-Breznički Hum (gdje je vidljivost mjestimice smanjena na 100 do 200 metara), na autocesti Rijeka-Zagreb, dionica tunel Tuhobić-čvor Vrata, na autocesti A3 na dionicama Velika Kopanica-Županja (smanjena vidljivost na 100 metara) i Ivanja Reka-Ivanić Grad. Magla je dojavljena i na dionicama cesta D1 Klapavice-Palanka i D27 Gračac- Karin.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, na usjeke Jadranske i Ličke magistrale, te na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

Prometna prognoza za danas: U jutarnjim je satima mjestimice moguća smanjena vidljivost zbog magle. Izgledno je da će trajekti ploviti nesmetano. Na graničnom prijelazu Bajakovo očekuje se pojačan promet teretnih i osobnih vozila, a intenzivniji promet osobnih vozila moguć je na Macelju, Bregani, te na prijelazima s BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙