FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jak vjetar u priobalju

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Krčki, Paški most i dionicaJadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene zatvoreni suza vozila I. skupine (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom imotocikle), a dionica jadranske magistrale od Vidikovca (blizu Rijeke)do Senja otvorena je samo za osobna vozila, izvijestio je u podneHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Krčki, Paški most i dionica Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene zatvoreni su za vozila I. skupine (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle), a dionica jadranske magistrale od Vidikovca (blizu Rijeke) do Senja otvorena je samo za osobna vozila, izvijestio je u podne Hrvatski auto-klub.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, te na sjevernom Jadranu.

Na snazi je zabrana kretanja za kamione s prikolicom i šlepere po staroj riječkoj cesti kroz Gorski kotar. Zabrana kretanja za teretna vozila vrijedi na dionici državne ceste D1 Ličke magistrale Karlovac-Korenica, D42 Drežničko Selište-Poljanak-Saborsko i na državnoj cesti D217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo.

Za kamione i autobuse na spomenutim cestama obavezna je upotreba lanaca na barem jednoj osovini, dok je za osobna vozila dovoljno posjedovanje zimske opreme.

Posjedovanje zimske opreme obavezno je na dionicama autocesta A1 Bosiljevo-Otočac, A4 Breznički Hum-Zagreb, A3 Ivanja Reka-Novska, na županijskim i lokalnim cestama Krapinsko-Zagorske županije, te na svim državnim i županijskim cestama u Gorskom kotaru.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju bez duljih zadržavanja.

U prekidu su trajekti prema otoku Pagu na liniji Prizna-Žigljen te na liniji Brestova-Porozina za Cres.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙