FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Prekinut trajektni promet Prizna-Žigljen

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Trajekt prema otoku Pagu na linijiPrizna-Žigljen je u prekidu dok onaj na liniji Brestova-Porozina zaCres prevozi samo osobna vozila, izvijestio je u 10,50 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Trajekt prema otoku Pagu na liniji Prizna-Žigljen je u prekidu dok onaj na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila, izvijestio je u 10,50 sati Hrvatski auto-klub.

Ostali trajekti plove redovito prema redu plovidbe.

Krčki most i dionice jadranske magistrale od Vidikovca (blizu Rijeke)do Svete Marije Magdalene zatvoreni su za vozila I. skupine (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle).

Na snazi je zabrana kretanja za kamione s prikolicom i šlepere po staroj riječkoj cesti kroz Gorski kotar. Zabrana kretanja za teretna vozila vrijedi na državnoj cesti D23 između Duge Rese i Žute Lokve, na dionici autoceste A1, Split-Zagreb odgornje Dobre preko Male Kapele do Žute Lokve, na dionici D1 Ličke magistrale Karlovac-Korenica, D42 Drežničko Selište-Poljanak-Saborsko i na državnoj cesti D217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo.

Za kamione i autobuse na spomenutim cestama obavezna je uporaba lanaca na barem jednoj osovini, dok je za osobna vozila dovoljno posjedovanje zimske opreme.

Posjedovanje zimske opreme je obavezno na dionicama autocesta A1 Bosiljevo-Otočac, A4 Breznički Hum-Zagreb, A3 Ivanja Reka-Novska, na ľupanijskim i lokalnim cestama Krapinsko-Zagorske ľupanije, te na svim državnim i županijskim cestama u Gorskom kotaru.

Snijeg pada u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te mjestimice u Slavoniji gdje su kolnici mokri i skliski zbog kiše koja se mjestimice ledi na tlu.

Magla smanjuje mjestimično vidljivost u Slavoniji na području Slavonskog Broda i Velike Kopanice te na istoimenoj dionici autoceste A3, Bregana-Lipovac, gdje je vidljivost smanjena na 100 metara.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, te na sjevernom Jadranu.

Mjestimice mokre i skliske su ceste u Istri, na Kvarneru, te u Dalmaciji.

Na svim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez duljih zadržavanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙