FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste djelomice mokre u Gorskom kotaru, Lici i Istri, ponegdje magla

ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Na području Gorskog kotara, Like iIstre ceste su djelomice mokre i skliske, magla mjestimice smanjujevidljivost na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, čvor Kikovica-čvorVrata, te u Dalmaciji na dionici autoceste Split-Zagreb, izmeđuVrpolja i Dugopolja, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Na području Gorskog kotara, Like i Istre ceste su djelomice mokre i skliske, magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, čvor Kikovica-čvor Vrata, te u Dalmaciji na dionici autoceste Split-Zagreb, između Vrpolja i Dugopolja, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Na dionici iste autoceste Bosiljevo-Mala Kapela puše jak vjetar koji usporava promet pa valja voziti opreznije.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez potreba je na dijelu državne ceste D206 Pregrada-Hum na Sutli.

Znatnije je pojačan promet na autocesti A3 Zagreb-Sv. Nedelja-granični prijelaz Bregana, gdje se povremeno stvaraju duže kolone. Vozačima koji putuju u Samobor savjetuje se korištenje stare Samoborske ceste.

Znatnije je pojačan i promet osobnih vozila na izlazu iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Bregana, gdje je kolona vozila duga 3 do 4 kilometra, a čekanjem na prijelaz granice su oko 2 sata. Druga mogućnost za hrvatske i slovenske državljane je malogranični prijelaz Bregana gdje su gužve znatno manje.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je ulaz osobnih i teretnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙