FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Most dr. Tuđmana zatvoren za I. skupinu vozila

ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Promet je na većini cesta slab iteče bez ograničenja, kolnici su mjestimice mokri i skliski usjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskom kotaru,Istri i Lici, a zbog jakog vjetra na dubrovačkom području zatvoren jemost dr. Franje Tuđmana za I. skupinu vozila .
ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Promet je na većini cesta slab i teče bez ograničenja, kolnici su mjestimice mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i Lici, a zbog jakog vjetra na dubrovačkom području zatvoren je most dr. Franje Tuđmana za I. skupinu vozila .

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske i Ličke magistrale, a poseban oprez potreban je na dionicama državnih cesta D206 Pregrada-Hum na Sutli, D218 Sučević-Srb-Brotnja i D27 Gračac-Karin.

Povremeno je pojačan izlaz osobnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bregana te ulaz u Hrvatsku na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Slavonski Brod i Županja.

Promet teretnih vozila povremeno je pojačan na izlazu iz Hrvatske preko GP Bajakovo i ulazu na GP Macelj.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

Prometna prognoza za ponedjeljak, 17. prosinca: Na većini prometnica očekuje se promet srednje gustoće. Mjestimice su mogući vlažni i skliski kolnici i magla, većinom u jutarnjim satima. Za putovanje kroz Liku i Gorski kotar i ostala gorska područja savjetuje se posjedovanje zimske opreme. Na većini graničnih prijelaza ne očekuju se dulja čekanja, dok je povremeno moguć pojačan teretni promet na ulazu u Hrvatsku na GP Bajakovo i izlazu na GP Macelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙