FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolona vozila na graničnom prijelazu Bregana

ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Znatnije je pojačan izlaz osobnihvozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bregana te su napravljenečetiri kolone duge oko 600 metara, a kolona teretnih vozila duga jeoko jedan kilometar, izvijestio je popodne u 16,15 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Znatnije je pojačan izlaz osobnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bregana te su napravljene četiri kolone duge oko 600 metara, a kolona teretnih vozila duga je oko jedan kilometar, izvijestio je popodne u 16,15 sati Hrvatski auto-klub.

Isključivo državljanima Hrvatske i Slovenije savjetuje se korištenje međudržavnih prijelaza mala Bregana i Harmica-Dobova.

Povremeno je pojačan izlaz osobnih vozila iz Hrvatske na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, a ulaz u Hrvatsku pojačan je na graničnim prijelazima: Stara Gradiška, Slavonski Brod i Županja.

Na GP Macelj privremeno je pojačan ulaz i izlaz vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Promet na većini cesta je slab, ceste su uglavnom suhe, a vidljivost je dobra.

Zbog jakog vjetra na dubrovačkom području, od 13 sati zatvoren je most dr. Franje Tuđmana za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp kućicom i motocikle.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙