FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "Nemoguća misija" Jadranke Kosor i "Osjećaj nepobjedivosti" Stipe Mesića

LJUBLJANA,3. siječnja(Hina) - Mogućnost da Jadranka Kosor u drugomkrugu hrvatskih predsjedničkih izbora pretekne Stipu Mesića čini se"nemogućom misijom", ali je drugi krug dobra škola i za Mesića kojemune koristi "osjećaj nepobjedivosti", ocijenio je u ljubljanskom listu"Dnevnik" od utorka komentator Zoran Senkovič, a prenosi slovenskaagencija STA.
LJUBLJANA,3. siječnja(Hina) - Mogućnost da Jadranka Kosor u drugom krugu hrvatskih predsjedničkih izbora pretekne Stipu Mesića čini se "nemogućom misijom", ali je drugi krug dobra škola i za Mesića kojemu ne koristi "osjećaj nepobjedivosti", ocijenio je u ljubljanskom listu "Dnevnik" od utorka komentator Zoran Senkovič, a prenosi slovenska agencija STA.

To što Mesić nije pobijedio već u prvom krugu rezultat je niskog odaziva na izbore za što su krivi njegovi glasači koji su se ulijenili zbog najava o vjerojatnoj pobjedi u prvom krugu, navodi Senkovič.

"Jadranki Kosor nije lako jer, kako god okretala svoje riječi, iz nje se osjeća duh HDZ-a i premijera Sanadera. Sada ima dva tjedna da se jasnije opredijeli prema (odbjeglom generalu Anti) Gotovini, pobačaju, privatizaciji državnih poduzeća i da očisti vlastito ministarstvo, te se riješi jednostranačkog pedigrea. Vremena je malo, pa se njena zadaća čini nemogućom misijom. Osobito zato jer se zna da u politici ne važi jednostavna matematika po kojoj će u drugom krugu za nju glasovati svi koji u prvom nisu glasovali za Mesića. Ali, dobro je što će Mesića pratiti u stopu jer mu njegov osjećaj nepobjedivosti baš ne čini dobro", piše Zoran Senkovič u komentaru kojega prenosi slovenska agencija STA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙