FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 24. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla jutros smanjuje vidljivost mjestimice u Lici i Slavoniji. Ima je na autocesti A 1 između tunela Mala Kapela i Otočca i na A3 između Nove Gradiške i Županje. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Državna cesta D43 od Graberja do čvora Ivanić Grad zatvorena je za sav promet svakodnevno od 7 do 19 sati, pa se s autoceste A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić Grad vozila preusmjeravaju na čvor Križ. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Vozače molimo za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom. Na graničnom prijelezu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu te u zapadnoj i sjeverozapadnoj unutrašnjosti promjenljivo oblačno, a ponajprije na riječkom području i u Istri povremeno malo kiše, a moguća je i grmljavina. U Dalmaciji te Slavoniji i Baranji pretežno sunčano, ujutro u kopnenim krajevima uz mjestimičnu maglu. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, a na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo. I dalje iznadprosječno toplo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 20 i 25 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙