FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 14. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskome kotaru i Slavoniji. To je posebice slučaj na autocestama - A1 između Zagreba i Gornje Ploče, A6 između tunela Tuhobića i čvora Vrata, A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Velike Kopanice, A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u punom profilu. Danas do 18 sati zatvorena je državna cesta D512 Makarska-Ravča između Makarske i skretanja za Kotišinu. Obilazak: Makarska (D8)-Dubci (D39)-Šestanovac (D62)-Vrgorac. u HAK-u preporučuju koristiti pravac kroz tunel Sv. Ilijam odnosno sljedeću dionicu: Makarska (D8)-Baška Voda (D532)-tunel Sv. Ilija-Zagvozd (D62)-Vrgorac, i obrnuto. Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac, Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni, pa u HAK-u vozače mole za strpljenje. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice ili pretežno sunčano i razmjerno toplo. Uglavnom u unutrašnjosti ujutro i prijepodne mjestimice magla i niski oblaci. Uz promjenljivu naoblaku malo kiše može pasti u južnoj Dalmaciji i Slavoniji, a krajem dana i u najzapadnijim krajevima. Vjetar slab, a na Jadranu većinom slab sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 16 i 21, u Dalmaciji 21 i 25 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙