FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 26. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskome kotaru sjeverzapadnoj Hrvatskoj. Zbog prometne nezgode vozi se otežano, jednim trakom na autocesti A4 Zagreb-Goričan, nakon čvora Čakovec u smjeru graničnog prijelaza Goričan. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom. Kod čvora Kosnica od u oba smjera vozi se jednim trakom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni, pa u HAK-u mole vozače za strpljenje. Na autocesti A1 kroz tunele Plasinu i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika u zonama radova vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. Kroz tunel Grič vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Od 8 do 18 sati na dionici Šibenik- Vrpolje, bit će zatvorena preticajna traka u oba smjera. Za potrebe osiguranja zone radova, prilikom montaže privremeno će se u oba smjera autoceste A1, nekoliko puta zaustaviti promet za sva vozila u maksimalnom trajanju od deset minuta. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Djelomice ili pretežno sunčano i toplo, ali ne posve stabilno. Na Jadranu je sredinom dana moguć poneki lokalni pljusak, a navečer te osobito u noći u sjevernim kopnenim predjelima, uz više oblaka, očekuje se mjestimična kiša. Vjetar slab do umjeren jugozapadni u okretanju na sjeveroistočni, na Jadranu jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙