FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 18. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić. Državna cesta D512 Makarska-Ravča zbog radova je do 18 sati zatvorena za sav promet od spoja za Kotišinu do Gornjih Tučepa. Obilazno se vozi Makarska-Dubci-Šestanovac-Vrgorac ili kroz tunel Sveti Ilija. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Vozače molimo za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije. Državna cesta D37 Petrinja-Glina, povremeno se zatvara od 8 do 18 sati kroz naselje Gora, od raskrižja za naselje Strašnik do raskrižja za naselje Sibić, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati svakog punog sata po 15 minuta. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

ZAGREB - Pretežno sunčano. U kopnenom području mjestimice jutarnja magla. Vjetar većinom slab, u istočnoj Slavoniji i Baranji poslijepodne do umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu ujutro ponegdje umjerena bura i sjeverac, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 17 i 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙