FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 10. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskome kotaru i Lici. Posebice na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca te čvora Bosiljevo i tunela Mala Kapela, A2 Zagreb-Macelj između Zagreba i Zaboka, duž cijele A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan od Brezničkog Huma do Zagreba te na A6 Rijeka-Zagreb između Oštrovice i Bosiljeva 2. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a mokri od kiše mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskome kotaru, Lici i Dalmaciji.

ZAGREB - U većem dijelu unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva magla i niski oblaci, a zatim djelomice sunčano. Oblačnije će biti u Gorskom kotaru i Lici uz povremenu kišu. Na Jadranu promjenljivo, povremeno s kišom, a više kiše očekuje se na sjevernom dijelu. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren južni i jugozapadni, a na Jadranu umjereno i jako jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 19, na Jadranu od 18 do 23 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙