FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 23. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, zbog rasutog tereta na kolniku. Danas do 18 sati za sav promet zatvorena je državna cesta D512 Makarska-Ravča između spoja za Kotišinu i Gornjih Tučepa. Obilasci: Makarska-Dubci-Šestanovac-Vrgorac ili Makarska-Baška Voda-tunel Sv. Ilija-Zagvozd-Vrgorac, i obrnuto. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i Lici. Posebice na dionicama autocesta: A1 od tunela Mala Kapela do čvora Otočac te A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić. Na mjestima pod maglom i u Hrvatskom primorju kolnici su vlažni i skliski. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Vozače molimo za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano, a potkraj dana sa zapada postupno naoblačenje, na riječkom području ponegdje i vrlo malo kiše. Vjetar slab do umjeren, u sjeverozapadnom području i gorju i jak jugozapadni, a na Jadranu većinom umjereno, krajem dana i jako jugo. Osjetno toplije od prosjeka za drugu polovicu listopada. Najviša temperatura uglavnom između 21 i 26 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙