FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 25. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla još mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i središnjoj Hrvatskoj. Posebice na dionicama autocesta: A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te A3 Bregana-Lipovac između čvorova Jankomir i Križ. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom. Kod čvora Kosnica u oba smjera vozi se jednim trakom, a za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni. Na autocesti A1 kroz tunel Grič u smjeru Zagreba, te tunele Plasinu i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, zbog radova vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Trajekt na liniji Ploče-Trpanj nastavlja prema postojećem redu plovidbe do 30. rujna s prvim polaskom iz Ploča u 5 sati te zadnjim polaskom iz Trpnja u 21 sat.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u unutrašnjosti ujutro mjestimice magla, a danju ponegdje umjerena naoblaka. Vjetar većinom slab, poslijepodne tek ponegdje umjeren jugozapadnjak, a na moru jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura većinom od 22 do 27 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙