FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 15. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice u Lici. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Slavoniji i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Kutina i graničnog prijelaza Bajakovo. Državna cesta D512 Makarska-Ravča zatvorena je zbog radova za sav promet do 18 sati na predjelu spoja za Kotišinu. Obilazno se vozi Makarska –Dubci-Šestanovac ili kroz tunel Sveti Ilija. Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac, Sveti Rok i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni, pa u HAK-u vozače mole za strpljenje. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Most Privlaka u Malom Lošinju zbog kvara se do daljnjega neće otvarati za prolazak brodica.

ZAGREB - Na Jadranu i u gorskim predjelima uz Jadran već od jutra promjenljivo oblačno uz povremenu kišu, prema kraju dana sve češću i izraženiju, ponegdje uz grmljavinu. U sjevernim kopnenim krajevima prijepodne postupno izdizanje magle, sredinom dana barem djelomice sunčano, a navečer novo naoblačenje i kiša. Zapuhat će prolazno umjeren jugozapadni vjetar, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka između 17 i 22 stupnja Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙