FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 4. listopada 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na dionici Jadranske magistrale (D8) između Novog Vinodolskog i Senja zbog bure je zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobića. Vozi se uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sva vozila. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, posebice na dionici autoceste A1 između čvorova Bosiljevo i Gospić. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorska područja, duž Jadranske (D8) i Ličke magistrale (D1). Na autocesti A1 kroz tunele Sveti Rok, Ledenik, Bristovac te Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na nadvožnjaku u čvoru Sveti Rok vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano i razmjerno hladno. Ujutro u unutrašnjosti mraz i mjestimice magla. Većinom umjerene naoblake bit će na sjevernom i srednjem Jadranu, a prema kraju dana i u zapadnim kopnenim krajevima. Vjetar uglavnom slab istočni i jugoistočni, na Jadranu slaba i umjerena bura, poslijepodne na srednjem i južnom dijelu sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 9 do 14, u unutrašnjosti Dalmacije i na moru od 16 do 21 stupnja Celzijusa.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙