FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 18. kolovoza 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 15,30 sati:

OSIJEK - Kolonu traktora baranjskih poljoprivrednika, koja je oko podneva, krenula u prosvjednu vožnju prema Zagrebu, na zapadnoj je osječkoj obilaznici pred ulazom u Osijek zaustavilo nekoliko policijskih vozila te policajaca. Predsjednik Udruge "Baranjska brazda" Petar Pranjić izjavio je novinarima kako od policije nisu dobili nikakvo objašnjenje zbog čega su ih zaustavili, ocijenivši taj postupak policije kao odraz hrvatske politike i države prema selu i poljoprivredi.

ZAGREB - Zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol danas je poljoprivrednicima, koji su nešto prije podneva traktorima krenuli prema Zagrebu, poručila kako su u Ministarstvu svjesni problema hrvatskoga sela i seljaka, ali i istaknula kako je razgovor jedini način pronalaženja rješenja, a ne metode ucjene i prosvjeda.

RAKOVICA - Zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić danas je u Rakovici, za proslave 1700. obljetnice proglašenja Milanskog edikta, poručio kako ljudi poput kninske primalje koja je odbila sudjelovati u pobačaju te onih iz inicijative "U ime obitelji" koji se bore za brak kao zajednicu muškarca i žene, rade u službi čovjeka te pomažu razvoju demokracije.

ZAGREB - Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je prijepodne u vodospremniku u mjestu Glavnica Gornja kod Sesveta, doznaje se zagrebačkoj policiji. Po nalogu Županijskog državnog odvjetnika policija provodi očevid.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙