FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 16. kolovoza 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati.

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić za danas je u 11 sati zakazao izvanredan sastanak sa svim pročelnicima gradskih ureda i članovima uprave Zagrebačkog Holdinga, zbog pripreme kvalitetne sjednice Gradske skupštine o, kako je izjavio, katastrofalnom stanju u Holdingu koji posluje s gubitkom od oko 3 milijarde kuna. "Primljeno je više od 1500 ljudi bez ikakvih kriterija, po političkoj podobnosti i već sada je 2,5 do 3 milijarde kuna gubitka, što upućuje na alarmantno stanje i reakciju", rekao je Bandić.

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić sinoć je, predvodeći misno slavlje u marijanskom svetištu u zagrebačkim Remetama, vjernike pozvao da žive svoju vjeru unatoč primjerima koji obeshrabruju te se zauzmu da vjera bude življena u osobnom životu svakoga vjernika, a posebno u njihovim obiteljima.

ZAGREB - Inicijativa Glas Razuma-Pokret za sekularnu Hrvatsku sinoć je, u povodu slučaja kninske primalje koja je odbila asistirati u pobačaju pozivajući se na priziv savjesti, upozorila kako je stavljanje vjerskih dogmi iznad pravila struke i dobrobiti pacijenata opasan presedan, pozivajući Ministarstvo zdravlja da zaštiti pacijente.

DRNIŠ - Svetom misom i koncertom duhovne glazbe sinoć je u Otavicama obilježena 130. obljetnica rođenja najpoznatijeg hrvatskog kipara Ivana Meštrovića. Ivan Meštrović rođen je 15. kolovoza 1883. godine u Vrpolju u Slavoniji, gdje je njegov otac Mate otišao trbuhom za kruhom iz siromašne Dalmatinske Zagore.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙