FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na proljetnim sajmovima u Rijeci 110 izlagača

Autor: hsup
RIJEKA, 22. ožujka 2012. (Hina) - Proljetni sajmovi, u sklopu kojih na pet sajamskih priredaba i dvije izložbe do 25. ožujka sudjeluje oko 110 izlagača, otvoreni su danas u sajamskim prostorima Dvorane mladosti u Rijeci.

Održavaju se 16. sajam graditeljstva, opreme, namještaja i uređenja "Dom i tehnika", 5. sajam izvornih proizvoda "Zeleno i plavo", 14. sajam lova, 19. sajam automobila i prateće opreme i 11. riječki sajam obrtnika - proizvođača za turizam "Hrvatski obrtnici turizmu" te Izložba umjetničke keremike "Keramika Rijeka 2012." i Izložba inovacija.

Direktor tvrtke Riječki sajam Mladen Štajduhar kazao je na svečanosti otvaranja sajmova da ponuđeno može omogućiti turističkom sektoru da lakše dopuni svoju ponudu u ambijentalnom i u gastro dijelu te u lovnom turizmu. Dodao je da su predstavljeni brojni proizvodi i usluge namijenjeni za uređenje domova građana.

Na proljetnim sajmovima predstavljaju se u većini izlagači iz Hrvatske, kao i na izložbi inovacija, na kojoj 26 hrvatskih autora predstavlja 30 inovacija.

Sajam "Dom i tehnika" predstavlja ponudu opreme, alata i materijala koji se koristi u procesu projektiranja i nadzora gradnje i opremanja gospodarskih i stambenih objekata i uređenja interijera.

Na sajmu "Zeleno i plavo" predstavljaju se proizvođači gastro proizvoda iz primorskog i kontinentalnog dijela Hrvatske, a na sajmu "Lov" proizvođači oprema i pribora za lov.

(Hina) xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙