FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK: 13 hrvatskih obrtnika na sajmu obrtništva u Muenchenu

Autor: tper
ZAGREB, 9. ožujka 2012. (Hina) - Na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Muenchenu (IHM 2012), koji će se održati od 14. do 20. ožujka, predstavit će se i 13 hrvatskih obrtnika, od kojih njih devet nastupa prvi put, izvijestili su iz Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Na sajmu u Munenchenu hrvatski obrtnici nastupaju 20. godinu za redom u organizaciji HOK-a.

Na tom najvećem i najznačajnijem europskom sajmu obrtništva ove će se godine na štandu HOK-a predstaviti obrtnici koji se bave proizvodnjom i servisom strojeva i opreme za prehrambenu industriju, izradom unikatnog i dizajnerskog namještaja, izradom suvenira, proizvodnjom inox i mesing galanterije, preradom i proizvodnjom ambalaže od plastike, proizvodnjom i obradom keramike, metala, drva itd.

Izlagači na HOK-ovom štandu predstavit će se na 40 četvornih metara izložbenog prostora, a HOK će na štandu imati svoj info-pult.

Drugog dana trajanja sajma, 15. ožujka, održat će se poslovni razgovori bavarskih i hrvatskih obrtnika o energetskoj učinkovitosti u zgradarstvu.

Iz HOK-a podsjećaju da je od 1995. godine do danas na muenchenskom sajmu u organizaciji HOK-a izlagalo oko 730 obrtnika.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙