FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: na Sajmu poslova četrdesetak poslodavaca

Autor: zdra
VUKOVAR, 13. ožujka 2012.(Hina) - Četrdesetak poslodavaca i obrazovnih ustanova sudjeluje na Sajmu poslova koji se danas održava u Ružičkinoj kući u Vukovaru u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) Područne službe Vukovar s ciljem poboljšanja dostupnosti i izmjene informacija među sudionicima na tržištu rada.

Sajam je mjesto na kojem se susreću ponuda i potražnja radnih mjesta, te se nadamo da će barem dio posjetitelja na sajmu pronaći posao, kazala je pročelnica HZZ-ove Područne službe Vukovar Jasna Kolar rekavši kako je u 2011. godini, nakon višegodišnjeg stalnog porasta, došlo do stagnacije stope nezaposlenosti.

Po podacima Područne službe Vukovar, u veljači su na području Vukovara i Iloka evidentirane 5.684 nezaposlene osobe među kojima je udio mladih osoba u dobi od 15 do 29 godina 31,8 posto, odnosno 1.809 osoba.

Otvarajući Sajam poslova vukovarski gradonačelnik Željko Sabo najavio je skorašnji početak javnih radova u Vukovaru rekavši kako su gospodarske aktivnosti i pokretanje ciklusa gospodarskog oporavka u ovom trenutku prioritetni zadatak svih u Hrvatskoj.

(Hina) xzdra ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙