FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatske tvrtke na sajmu CeBIT 2012

Autor: tper
ZAGREB, 6. ožujka 2012. (Hina) - Na najvećem sajmu informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija CeBIT 2012, koji se od 6. do 10. ožujka održava u Hannoveru, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) nastupa osam hrvatskih informatičkih tvrtki, izvjestili su iz HGK.

U organizaciji HGK na sajmu se predstavljaju tvrtke 024 zona, Artes Calculi, Evolva, InfoProgres, InPRO, Poslovna inteligencija, Superius, UX Passion, obrt Binarna rješenja te Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Hrvatske informatičke tvrtke i obrti sudjelovat će i na susretima match&meet te future match u sklopu sajma. Riječ je o sustavima traženja poslovnih partnera na CeBIT-u i prije no što počne sajam, nakon čega tvrtke ugovaraju sastanke "licem u lice" na samom sajmištu, navodi se u priopćenju.

Tvrtke zainteresirane za informatička rješenja u određenoj djelatnosti, pomoću specijaliziranog računalnog sustava, mogu pronaći točno određenog ponuđača traženog rješenja i prije nego on nastupi na sajmu CeBIT.

Baza kontakata u tom sustavu, prema CeBIT-ovim podacima, sastoji se od oko pola milijuna kontakata.

Portal match&meet se sastoji od ažurnih popisa kontakata koji opisuju izlagača, odnosno profil njegove tvrtke, njegove proizvode i usluge te alate za zakazivanje sastanaka tijekom trajanja sajma, a susreti future match tehnički su gotovo jednaki, ali su više okrenuti razvoju te međunarodnoj suradnji na razvojnim projektima.

Hrvatski izlagači na CeBIT-u su, i prije početka sajma, dogovorili 119 sastanaka samo u sustavu future match, što predstavlja u prosjeku 12 sastanaka po tvrtki, navode iz HGK.

Na sajmu CeBIT 2012 sudjeluje oko 4.200 izlagača iz 70 država, što je nešto više nego lani.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙