FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 12. siječnja 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

GOSPIĆ - Košarkašice Gospića CO u susretu su 11. kola skupine C Eurolige izgubile na svom parketu od ruskog predstavnika Spartaka iz Moskve sa 60-79 (19-17, 12-24, 16-15, 13-23). Najefikasnija u sastavu Gospićanki bila je Julie McBride sa 21 košem, dok je gošće predvodila Candice Dupree sa 24 ubačaja. Gospićanke su trenutačno pretposljednje, sedme na ljestvici s četiri pobjede i sedam poraza, dok su Ruskinje druge s osam pobjeda i tri poraza. U sljedećem kolu za šest dana Gospićanke će gostovati u Montpellieru kod francuskih predstavnica BLMA i to će biti ključna utakmica za eventualni plasman u osminu finala s obzirom da je BLMA trenutačno peti s omjerom pobjeda i poraza 5-6.

SPLIT - Hrvatski nogometni doprvak Hajduk u četvrtak je predstavio tri svoja pojačanja za proljetni nastavak sezone, vratara Gorana Blaževića (25), obrambenog igrača Gorana Milovića (21) i veznjaka Filipa Ozobića, a sporstki direktor Milo Nižetić je naglasio kako je u ovim igračima Hajduk dobio novu kvalitetu i dimenziju. Dosada vratar Šibenika Blažević potpisao je s Hajdukom ugovor na četiri i pol godine, Milović je u Hajduk stigao iz Splita, te je potpisao ugovor na tri i pol godin, dok je Ozobić stigao na posudbu iz moskovskog Spartaka na idućih šest mjeseci.

LIVERPOOL - Dugogodišnji kapetan engleskog nogometnog velikana Liverpoola Steven Gerrard (31) potpisao je produženje ugovora s "redsima", te će najvjerojatnije ostati u klubu s Anfielda do kraja karijere. Gerrard je čitavu svoju karijeru proveo u Liverpoolu, za koji je debitirao u studenom 1998. godine, te je dosada sakupio 566 nastupa i 144 gola za "redse" uključujući i pogodak za minimalnu 1-0 pobjedu protiv Manchester Cityja u prvoj utakmici polufinala Liga kupa igranoj u srijedu. S Liverpoolom Gerrard je osvojio Ligu prvaka 2005. godine, te još dva FA Kupa, dva Liga kupa i jedan Kup UEFA, ali još uvijek mu se nije ispunila želja osvajanja naslova prvaka Engleske.

WENGEN - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 24. mjesto na treningu spusta u Wengenu održanom u četvrtak. Kostelić je ostvario vrijeme od 2:39.47 minuta, što je za 2.01 sekunde sporije od najbržeg Austrijanca Hannesa Reichelta. Drugo vrijeme ostvario je Norvežanin Aksel Lund Svindal, a treće Švicarac Carlo Janka.

Na treningu spusta nastupila su još dvojica hrvatskih skijaša, Natko Zrnčić-Dim je bio 47. sa 4.57 sekundi slabijim vremenom od Reichelta, a Tin Široki 65. sa 7.94 sekundi iza Austrijanca.

U Wengenu se u petak vozi super-kombinacija, u subotu slijedi spust, a u nedjelju je slalom. Kostelić je prošle sezone u Wengenu pobijedio u super-kombinaciji i slalomu.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙