FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 25. prosinca 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Sljemenski "crveni spust" u nedjelju je prošao formalnu snježnu kontrolu Međunarodnog skijaškog saveza (FIS) koju moraju proći svi organizatori Svjetskog kupa 10 dana prije održavanja utrka, te je FIS i službeno potvrdio održavanje utrka slaloma za skijašice 3. siječnja i za skijaše 5. siječnja. Kontrolor FIS-a je ovom prilikom bio Filip Gartner iz Maribora, koji je bio jako zadovoljan viđenim kao i snježnom situacijom na Sljemenu, te je izdao "zeleno svijetlo" za Sljemenske utrke.

MANCHESTER - Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda Alex Ferguson poručio je kako ne planira dovođenje igrača tijekom zimskog prijelaznog roka. United trenutačno ima dosta problema s ozljedama igrača i nagađalo se kako bi Ferguson mogao 'osvježiti' redove, no očito neće biti ništa od 'novogodišnjeg shopinga' na Old Traffordu. Posebice nakon što je United ispao iz Lige prvaka.

MILANO - Dopredsjednik talijanskog nogometnog prvaka Milana Adriano Galliani otkrio je kako će do konca zimskog prijelaznog roka čekati odluku napadača Manchester Cityja Carlosa Teveza o dolasku među "Rossonere".

"Obećali smo Tevezu da ćemo ga čekati do 31. siječnja. Teška su vremena, svi su u financijskoj krizi, ali radimo sve kako bi razveselili naše navijače," kazao je Galliani za Sky Sport 24.

Milan i Manchester City već duže vrijeme pregovaraju oko Tevezova prelaska iz redova 'Građana' na San Siro. Problem je što Milan želi argentinskog napadača na posudbu, a City ga želi prodati ili barem dobiti garanciju da će ga Milan kupiti na koncu sezone po isteku posudbe.

MOSKVA - Ruska tenisačica Marija Šarapova (24) propustit će WTA turnir u Brisbaneu koji počinje prvog dana Nove godine jer se nije dovoljno oporavila od ozljede skočnog zgloba.

"Željela sam otvoriti godinu na turniru u Brisbaneu, ali nažalost još se nisam posve oporavila," kazala je bivša prva tenisačica svijeta. Šarapova se ozlijedila na turniru u Tokiju u rujnu i od tada ima problema sa zglobom.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙