FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promovirani magistri znanosti i sveučilišni specijalisti

Autor: ntod
ZAGREB, 10. lipnja 2011. (Hina) - Svečanom dodjelom diploma danas su u auli Sveučilišta u Zagrebu promovirana tri magistra znanosti i 57 sveučilišnih specijalista sa studijskih programa koji se izvode u sklopu Centra za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu.

Riječ je o tri magistra znanosti sa sveučilišnog interdisciplinarnog poslijediplomskog znanstvenog studija poslovnog upravljanja u graditeljstvu te 57 završenih studenata s pet sveučilišnih interdisciplinarnih specijalističkih studija: ekoinženjerstva, javne uprave, konferencijskog prevođenja, korozije i zaštite te upravljanja gradom.

Čestitajući promoviranim magistrima znanosti i sveučilišnim specijalistima, rektor zagrebačkog Sveučilišta Aleksa Bjeliš rekao je da su ti studiji nastali u novom zamahu Sveučilišta u Zagrebu u zadnjih pet-šest godina u nastojanju da se na Sveučilištu pokrenu programi koji ujedinjuju razna područja, pružaju nova znanja i vještine te imaju interdisciplinarni sadržaj.

"Vjerujem da će baš takvi obogaćeni profili trebati i hrvatskom gospodarstvu i javnim službama", istaknuo je Bjeliš.

Novopromoviranim magistrima znanosti i sveučilišnim specijalistima poručio je da su dobro uložili svoje vrijeme i energiju te je dodao kako kako vjeruje da će im novostečeno zvanje "pružiti novu i bolju šansu za posao" i u Hrvatskoj i izvan nje.

Na svečanoj promociji bili su i voditelji i predstavnici spomenutih šest studijskih programa Mariza Katavić, Bruno Zelić, Neven Vrček, Mirjana Polić-Bobić, Sanja Martinez i Gojko Bežovan.

(Hina) xntod ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙