FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

Autor: mcur
ZAGREB, 26. prosinca 2010. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 21 sat:

ZAGREB - Vodostaj Neretve je trenutno u opadanju, izvijestila je večeras Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS). Stanje na slivu se smiruje, a dotok iz Hidroelektrane Mostar smanjen je za 60 metara prostornih u sekundi. Očekuje se blagi pad vodostaja. Na slivnom području Neretva-Korčula, dionica br. 14/I Opuzen-Metković, na snazi su i dalje redovne mjere obrane od poplava. Iz predostrožnosti su nadležne službe i stožeri zaštite i spašavanja u stanju pripravnosti. Na nebranjenim područjima grada Metkovića poplavne vode ulaze u prostore okućnica i kuća na nižem područjima.

ZAGREB - U prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Split kod Bosiljeva jutros je teško ozlijeđena devetomjesečna djevojčica, ali nije u životnoj opasnosti, doznaje se u karlovačkoj policiji. Nesreća se dogodila oko 9,20 sati kada je vozač "mazde" zagrebačkih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom i udario u zašitinu ogradu. Prilikom udara beba je ispala iz vozila i pala na snijeg, a prema neslužbenim informacijama zadobila je frakturu lubanje. Djetetova majka je lakše ozlijeđena, a otac, koji je upravljao vozilom, i još jedan putnik u vozilu nisu ozlijeđeni.

GOSPIĆ - U prometnoj nesreći koja se dogodila u 17,20 sati na lokalnoj cesti u Jezercu, u općini Plitvička Jezera, poginuo je pješak, doznaje se u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Osobno vozilo naletjelo je na pješaka koji je od siline udarca na mjestu poginuo, izvijestila je policija.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙