FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme

ZAGREB, 30. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u većem dijelu unutrašnjosti. Ponegdje ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionici autoceste A1 od Zagreba do tunela Sv. Marko. Danas, 30. siječnja, u vremenu od 120 do 17 sati na Jadranskoj magistrali u naselju Poličnik (D8) vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, zbog uništavanja minsko eksplozivnih sredstava. U Ličko-senjskoj županij zbog izlijevanja rijeka zatvorene su ceste: ŽC5146 Donji Kosinj-Rudinka i ŽC5153 Gornji Kosinj- Kosinjski Bakovac.

ZAGREB - U kopnenom području jutro i dio prijepodneva većinom oblačno ili maglovito, a zatim djelomice ili pretežno sunčano. Na Jadranu će prevladavati sunčano, na sjevernom dijelu uz promjenjivu naoblaku. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu sjeverozapadni. Osjetno toplije od prosjeka za kraj siječnja, osobito u Slavoniji. Najviša temperatura između 6 i 11, u Slavoniji i na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙