FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 23. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zatvorene su ceste zbog poplave u: Karlovačkoj i Zagrebačkoj županiji - D36 Karlovac-Pokupsko u mjestima Koritinja i Jamnica, ŽC3149 Husje- Donje Mekušje, ŽC3229 Staro Selo Topusko-Bjeljevina, LC31205 u Pokupskom i LC31205 Aguštanovec-Lijevi Degoj; u Ličko-senjskoj i Šibensko-kninskoj županiji - ŽC5126 Pazarište-Plana i Pazarište-Podastrana, ŽC5163 Gospić-Lički Novi, ŽC5162 Smiljan-Novoselo, ŽC5146 Donji Kosinj – Rudinka, ŽC5153 Gornji Kosinj- Kosinjski Bakovac i lokalna cesta LC65009 u mjestu Golubić kod Knina. U većini zemlje kolnici su mokri i skliski, a raskvašenog snijega ima mjestimice u Gorskom kotaru. Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj. Na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja. Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D42 Josipdol- Poljanak. Samo za osobna vozila otvorene su županijske ceste ŽC 5169 Donji Lapac-Bjelopolje i ŽC5199 Šušanj-Štirovača. Zbog štrajka slovenskih carinika moguće su poteškoće u prometu, u oba smjera, na graničnim prijelazima sa Slovenijom.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, u unutrašnjosti ponegdje s maglom. Mjestimična kiša na Jadranu, osobito navečer i u noći, te u nekim kontinentalnim predjelima, posebice u Posavini i u gorskoj Hrvatskoj, gdje će ponegdje biti i slabe susnježice i snijega. Vjetar na kopnu uglavnom slab. Na Jadranu slab i umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, poslijepodne umjereno i jako, moguće i olujno jugo, a na sjeveru i istočnjak i bura. Najviša dnevna temperatura od 1 do 6, na moru između 9 i 14 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙