FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 3. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocestama A1 između čvora Karlovac i tunela Mala Kapela i A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Delnice. Zbog Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu od 3. do 7. siječnja privremena regulacija prometa je u ulicama Bliznec, Sljemenska cesta, Gračanska, Markuševečka, Ksaverska i Mlinovi. Zbog urušavanja mosta zatvorena je dionica državne ceste D42 Vrbovsko-Gomirje. Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Pasjak i Kaštel pojačan je izlazak, a na Županji ulazak osobnih vozila u zemlju. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Oblačnije u unutrašnjosti, ujutro i prijepodne uz mjestimičnu maglu. Vjetar slab, na Jadranu većinom slaba do umjerena bura, od sredine dana sjeverozapadnjak, prema otvorenome moru i jak. Najviša dnevna temperatura zraka od 2 do 8, a na Jadranu između 11 i 16 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙