FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - HAK vozačima savjetuje dodatni oprez u prometu zbog magle te mokrih i skliskih kolnika u većem dijelu unutrašnjosti. Magla smanjuje vidljivost mjestimice na autocesti A1 između čvorova Gospić i Gornja Ploča, autocesti A 3 između Ivanić Grada i Novske te na A 4 od Zagreba do Brezničkog Huma. Kiša i mokri kolnici usporavaju vožnju u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu vožnje uvjetima na cesti i gustoći prometa i da održavaju propisanu sigurnosnu udaljenost. Pojačan je ulazak osobnih vozila na Bajakovu, Županji, Staroj Gradiški i Slavonskom Brodu, čeka se oko 45 minuta, a izlazak na Bregani, Pasjaku i Macelju, gdje se čeka oko sat vremena. Na Bregani je povremeno pojačan izlazak autobusa. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno, a osobito će u unutrašnjosti mjestimice biti kiše, većinom slabe. Na Jadranu se očekuje djelomično razvedravanje. Vjetar u kopnenom području slab do umjeren, u sjevernim i istočnim predjelima lokalno i jak sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu će sjeverozapadnjak okrenuti na umjerenu i vrlo jaku buru i sjeverac, ponegdje s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka od 6 do 11, a na Jadranu od 11 do 16 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙