FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 21. siječnja 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorja. Otežano se vozi na županijskoj cesti ŽC6014 Visočani-Poličnik zbog veće količine vode na kolniku. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na nekim cestama u Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu katamaranske linije Split-Vis, Split-Hvar-Korčula i Split-Hvar-Vela Luka-Ubli.

ZAGREB - Većinom oblačno, kišovito te i dalje razmjerno toplo. Kiša će biti češća i obilnija na Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj, mjestimice praćena i grmljavinom, a najmanje je se očekuje u istočnim predjelima. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar na kopnu slab do umjeren južni i jugoistočni. Na Jadranu umjereno i jako jugo u slabljenju i postupnom okretanju na sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka u gorskim i zapadnim područjima od 5 do 10, na istoku i na Jadranu između 10 i 16 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙