FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iransko izaslanstvo doputovalo na pregovore u Moskvu

ZAGREB, 20. veljače 2006. (Hina) - Iransko izaslanstvo doputovalo je uponedjeljak u Moskvu i tijekom poslijepodneva će započeti pregovoreoko nuklearnog pitanja Teherana, javile su ruske novinske agencije.
ZAGREB, 20. veljače 2006. (Hina) - Iransko izaslanstvo doputovalo je u ponedjeljak u Moskvu i tijekom poslijepodneva će započeti pregovore oko nuklearnog pitanja Teherana, javile su ruske novinske agencije.

Izaslanstvo s iranske strane vodi zamjenik tajnika iranskog Vrhovnog vijeća nacionalne sigurnosti Seyyed Ali Hosseini Tash, dok će pregovore s ruske strane voditi Valentin Sobolev, zamjenik tajnika Vijeća sigurnosti Ruske Federacije.

Pregovori će biti usredotočeni na iranski nuklearni program i prijedlog Moskve da Iran obogaćuje uran u Rusiji. Kako javljaju ruske agencije, pregovori će se održati iza zatvorenih vrata.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov rekao je da Rusija ima "oprezna očekivanja" glede pregovora.

Međutim, on je kazao tijekom sastanka predsjednika Vladimira Putina s članovima vlade da će Rusija poduzeti sve kako bi spriječila pogoršanje situacije, javljaju agencije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙