FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atena: Sastali se Tadić i Thaci

ATENA, 31. siječnja 2006. (Hina/AP) - Glavni albanski oporbeni čelnikHashim Thaci sastao se nakratko sa srbijanskim predsjednikom BorisomTadićem, objavila je u utorak Thacieva glasnogovornica.
ATENA, 31. siječnja 2006. (Hina/AP) - Glavni albanski oporbeni čelnik Hashim Thaci sastao se nakratko sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem, objavila je u utorak Thacieva glasnogovornica.

Bivši čelnik albanskih gerilaca i predsjednik Demokratske stranke Kosova razgovarao je s Tadićem u ponedjeljak u Ateni na prijemu kojemu je domaćin bio grčki predsjednik Karolos Papoulias, rekla je Vlora Citaku.

Oba političara sudjelovala su u Ateni na Socijalističkom internacionalnom forumu koji okuplja više od 160 socijaldemokratskih i socijalističkih stranaka iz svih dijelova svijeta.

Tijekom sastanka koji je trajao nekoliko minuta, Tadić je Thaciju izrazio sućut u povodu nedavne smrti kosovskog predsjednika Ibrahima Rugove.

Njihov sastanak dogodio se u vrlo osjetljivo vrijeme za nastavak pregovora o budućem statusu Kosova. Pregovore će voditi bivši finski predsjednik Martti Ahtisari kojeg je na tu dužnost imenovao UN.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙