FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crna Gora: Vujanović žali što je Beograd odbio razgovore

PODGORICA, 13. siječnja 2006. (Hina) - Crnogorski predsjednik FilipVujanović izjavio je u petak da žali zbog toga što je srpski premijerVojislav Koštunica odbio prijedlog za razgovor predstavnika vlastiSrbije i Crne Gore, priopćeno je iz predsjednikova ureda.
PODGORICA, 13. siječnja 2006. (Hina) - Crnogorski predsjednik Filip Vujanović izjavio je u petak da žali zbog toga što je srpski premijer Vojislav Koštunica odbio prijedlog za razgovor predstavnika vlasti Srbije i Crne Gore, priopćeno je iz predsjednikova ureda.

Vujanović je u četvrtak, drugi put, preko predsjednika Državne zajednice SCG Svetozara Marovića inicirao zakazivanje sastanka predsjednika Srbije i Crne Gore i njihovih premijera na kojemu bi se razgovaralo o principima odnosa dviju neovisnih država u slučaju da se građani Crne Gore na referendumu izjasne za neovisnost.

Iz ureda srbijanskog premijera Koštunice u petak je stigao odgovor da bi takav sastanak predstavljao prejudiciranje stvari u trenutku kada nisu utvrđeni ni uvjeti za održavanje crnogorskog referenduma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙