FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubravko Malvić dobitnik državne nagrade "Faust Vrančić" za životno djelo

ZAGREB, 26. siječnja 2006. (Hina) - Državnu nagradu tehničke kulture"Faust Vrančić" za životno djelo dobio je Dubravko Malvić, glavniurednik glasila Tehnička kultura i časopisa ABC tehnike za trajanprinos i 41-godišnju nakladničku i informativnu djelatnost u udrugamatehničke kulture.
ZAGREB, 26. siječnja 2006. (Hina) - Državnu nagradu tehničke kulture "Faust Vrančić" za životno djelo dobio je Dubravko Malvić, glavni urednik glasila Tehnička kultura i časopisa ABC tehnike za trajan prinos i 41-godišnju nakladničku i informativnu djelatnost u udrugama tehničke kulture.

Odluku o nagradi za životno djelo i godišnjoj nagradi za 2005. donio je Odbor za dodjelu Državne nagrade tehničke kulture "Faust Vrančić" na sjednici 20. siječnja, priopćeno je iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Godišnju nagradu tehničke kulture "Faust Vrančić" za 2004. dobili su Predrag Bosnar iz Zagreba, tajnik Hrvatskog fotosaveza, Željko Čizmić, inženjer elektrostrojarstva iz Zadra, Jasminka Gerin, učiteljica tehničke kulture iz Siska, Jerko Jukić, profesor tehničke kulture iz Osijeka, Luka Majetić iz Rijeke, Dino Makovac, učitelj tehničke kulture iz Pule, Mladen Pregrad iz Zagreba, najuspješniji srednjoškolski profesor informatike u Hrvatskoj i najuspješniji mentor hrvatskih informatičkih olimpijaca, Evica Šajgo, učiteljica tehničke kulture iz Velike Gorice, Mladen Štajduhar, patentni inženjer iz Rijeke, Ante Zekić, inženjer strojarstva iz Splita, Hrvatska zajednica tehničke kulture iz Zagreba, koja ove godine obilježava 60. obljetnicu rada, Klub mladih tehničara "Faust Vrančić" VI. osnovne škole iz Varaždina, Fotoklub "Rijeka" iz Rijeke, Radio klub "Jan Hus" iz Daruvara i Elektrotehnička i prometna škola iz Osijeka.

Vrijeme uručenja nagrada odredit će se naknadno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙