FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija traga za Ivanom Koljom Gembačevom

ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačka policija potvrdila jedanas da traga za Ivanom Koljom Gembačevom kao očevicem subotnjegoružanog obračuna pred narodnjačkim klubom "Ludnica", ali nije htjelapotvrditi da je on sudjelovao u pucnjavi u kojoj su ozlijeđena dvamuškarca.
ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačka policija potvrdila je danas da traga za Ivanom Koljom Gembačevom kao očevicem subotnjeg oružanog obračuna pred narodnjačkim klubom "Ludnica", ali nije htjela potvrditi da je on sudjelovao u pucnjavi u kojoj su ozlijeđena dva muškarca.

"Tražimo Gembačeva kao osobu koja je bila na mjestu sukoba kako bi vidjeli što se tamo dogodilo", rekao je na konferenciji za novinare glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

Naveo je pritom da je policija kriminalistički obradila četiri sudionika obračuna te da traga za više nepoznatih muškaraca iz obje sukobljene skupine, uključujući i onog koji je prvi posegnuo za pištoljem.

Po pisanju medija taj muškarac navodno je Ivan Kolja Gembačev, unuk nekadašnjeg ministra unutarnjih poslova Josipa Manolića.

Zagrebačka policija jučer je na Županijski sud privela Gorana Obradovića Pištu (44) i Mladena Vračevića (34) kojima je određen 48-satni pritvor zbog kaznenog djela opće opasne radnje.

Oni su s dva ilegalna pištolja uhićeni nakon oružanog obračuna, a iako je policija ranije najavila da će ih na sud sprovesti zbog pokušaja ubojstva kasnije je u dogovoru s tužiteljstvom ublažena kvalifikacija kaznenog djela.

Dvoje ozlijeđenih sudionika obračuna, Hamdija Kahrić (54) i Boris Čakić (37) još se uvijek zbog teških ozljeda (prostrijelne rane nogu) nalaze na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙