FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dvoje ozlijeđenih u pucnjavi ispred "Ludnice"

ZAGREB, 14. siječnja 2006. (Hina) - Nekoliko dana nakon obračuna kodkluba "Pasha" dvije osobe jutros su prostrijeljene i ispred"narodnjačkog" okupljališta "Ludnica" u Zagrebu.
ZAGREB, 14. siječnja 2006. (Hina) - Nekoliko dana nakon obračuna kod kluba "Pasha" dvije osobe jutros su prostrijeljene i ispred "narodnjačkog" okupljališta "Ludnica" u Zagrebu.

Zagrebačka policija izvijestila je da je do pucnjave došlo oko 4,25 sati. No policija za sada nije izvijestila zbog čega je došlo do incidenta, tko su prostrijeljene osobe ili u kakvom su sada stanju.

"Na mjestu događaja policija je utvrdila da je do pucnjave došlo ispred lokala, a provjerama u zagrebačkim bolnicama utvrđeno je da su tijekom jutarnjih sati liječničku pomoć zatražile dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem", navodi policija u svom službenom izvješću.

Dodaju da su "nekolicinu osoba" koje su zatekli kod Ludnice odveli u II. Policijsku postaju na Črnomercu.

"U osobnom automobilu nedaleko od mjesta događaja zatečene su još tri osobe kod kojih je pronađeno vatreno oružje te su također dovedene u službene prostorije", kažu u policiji.

Kriminalistička obrada ovog događaja još traje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙