FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski mediji o sljemenskom skijaškom spektaklu

LJUBLJANA,6. siječnja(Hina) - Iako nezadovoljni slabim nastupom svojeTine Maze na jučerašnjoj slalomskoj vožnji na Sljemenu, ali i sretnizbog prvog boda koji je osvojila druga predstavnica Ana Kobal sa 30.mjestom, slovenski sportski izvjestitelji ističu odličnu organizacijui fantastični ugođaj, te posebno atraktivan nastup Janice Kostelićpred domaćom publikom.
LJUBLJANA,6. siječnja(Hina) - Iako nezadovoljni slabim nastupom svoje Tine Maze na jučerašnjoj slalomskoj vožnji na Sljemenu, ali i sretni zbog prvog boda koji je osvojila druga predstavnica Ana Kobal sa 30. mjestom, slovenski sportski izvjestitelji ističu odličnu organizaciju i fantastični ugođaj, te posebno atraktivan nastup Janice Kostelić pred domaćom publikom.

"To je bio Janičin slalom za povijest", ocjenjuje u izvješću ljubljansko "Delo", opisujući način kako je uspjela doći na pobjedničko postolje unatoč problemima s izgubljenim štapom i rukavicom.

"Za Janicu je utrka na Sljemenu bila jedna vrsta lutrija, prepuna emocija, a nakon što je 64 vrata savladala golom rukom i kad se pokazao rezultat, Sljeme se je u jednoj minuti pretvorilo u ludnicu", navodi izvjestitelj "Dela".

"Hrvati su odlično organizirali alpski skijaški spektakl", navodi ljubljanski list "Dnevnik" koji dodaje da "organizatori nisu štedjeli niti na jednom koraku" i da je odlična organizacija vrijedila i kad su u pitanju novinari koji su pratili događaj.

Budući da se u Sloveniji već od prve sljemenske priredbe prošle godine pomalo ističe konkurencija Zagreba mariborskoj "Zlatnoj lisici" koja će se održati potkraj ovog tjedna, poslovni list "Finance" navodi da je Zagreb u organizaciju uložio mnogo više sredstava. Troškovi zagrebačke predstave triput su veći od onih s kojima računaju organizatori u Mariboru koji ne mogu računati niti na sredstva iz državnog proračuna, navodi list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙