FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Čovjek-tuljan" tradicionalno se okupao u Dunavu

VUKOVAR,15. siječnja(HINA) - Unatoč hladnoći i temperaturi od četiriCelzijeva stupnja ispod ništice, Osječanin Duško Rudež, poznat kao"Čovjek-tuljan", tradicionalno se i ove godine 15. siječnja okupao uDunavu kod spomen-križa poginulima za slobodu Hrvatske u Vukovaru, naušću Vuke u Dunav.
VUKOVAR,15. siječnja(HINA) - Unatoč hladnoći i temperaturi od četiri Celzijeva stupnja ispod ništice, Osječanin Duško Rudež, poznat kao "Čovjek-tuljan", tradicionalno se i ove godine 15. siječnja okupao u Dunavu kod spomen-križa poginulima za slobodu Hrvatske u Vukovaru, na ušću Vuke u Dunav.

Zimsko kupanje u Dunavu već devetu godinu Duško Rudež upriličuje u povodu obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja.

Uoči ulaska u rijeku u nazočnosti malobrojnih građana, u spomen na sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu Duško Rudež položio je vijenac podno spomen-križa poginulima za slobodu Hrvatske na ušću Vuke u Dunav, a drugi je bacio u Dunav.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙