FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mirna novogodišnja noć u Istri

PULA, 1. siječnja 2006. (Hina) - Mnogi građani Pule, Poreča i RovinjaNovu su godinu dočekali na gradskim trgovima na organiziranimslavljima koja su protekla bez ikakvih izgreda, a desetak Puljanajutros je proslavu završilo kupanjem u moru na Mornaru.
PULA, 1. siječnja 2006. (Hina) - Mnogi građani Pule, Poreča i Rovinja Novu su godinu dočekali na gradskim trgovima na organiziranim slavljima koja su protekla bez ikakvih izgreda, a desetak Puljana jutros je proslavu završilo kupanjem u moru na Mornaru.

Oni su se, unatoč lošem vremenu, bez oklijevanja bacili u more i otvorili pjenušac te tako obilježili početak 2006.

Novogodišnja noć u Istarskoj županiji protekla je mirno, a nije bilo nijedne veće intervencije policije, doznaje se od istarske policije.

Unatoč kiši i skliskim cestama, tijekom noći su se dogodile samo tri prometne nesreće u kojima je na umaškome području lakše ozlijeđena jedna osoba.

Dvije su osobe lakše ozlijeđene zbog neopreznog rukovanja pirotehničkim napravama, i to u Baderni na parkiralištu Hotela "Global", gdje je 27-godišnji državljanin BiH opečen po licu dok je, jedan sat poslije ponoći, ispaljivao raketu. Drugi se slučaj dogodio u Pazinu, gdje je 18-godišnji dječak ozlijedio šaku.

Novu je godinu u hotelima u Istarskoj županiji dočekalo oko 32 tisuće turista, a najviše ih je bilo u hotelima puskog Arenaturista, umaškog Istraturista te porečke Rivijere. Među strancima najviše je Talijana, Nijemaca i Slovenaca.

Prvo novorođenče rođeno je noćas u Istri u 1,35 sati. Mali Patrik Brljafa težak je 3240 grama, a danas ga je posjetio pulski gradonačelnik Valter Drandić, koji je tom prigodom njegovoj majci Alisi uručio prikladne darove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙