FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Serijska prijevara na slovenskom internet-shopu

LJUBLJANA,13. siječnja 2006.(Hina) - Više slovenskih kupaca koji suputem najpopularnijeg domaćeg internet-shopa naručili UBS memorijskiključ za računalo, plativši pouzećem nešto više od 200 kuna, ostali surazočarani kad su u pošiljci našli samo višestruko presavijen listpapira.
LJUBLJANA,13. siječnja 2006.(Hina) - Više slovenskih kupaca koji su putem najpopularnijeg domaćeg internet-shopa naručili UBS memorijski ključ za računalo, plativši pouzećem nešto više od 200 kuna, ostali su razočarani kad su u pošiljci našli samo višestruko presavijen list papira.

Slučaj istražuje policijska uprava u Novoj Gorici koja navodi da se radi o "nizu kaznenih djela prijevare" koja se obična odvijala preko internet-shopa bolha.com, najpoznatijeg slovenskog portala takve vrste na kojemu se oglašava kupnja i prodaja različitih proizvoda i predmeta, od elektronike i skijaške opreme, pa do automobila i građevinske opreme.

Policija nastoji otkriti počinitelja ili počinitelje, a građani su upozoreni da ubuduće pri kupnji takve vrste budu oprezniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙