FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petrokemijini radnici protiv Inina poskupljenja samačkog smještaja

KUTINA, 12. siječnja 2006. (Hina) - Podružnica Sindikata energetike,kemije i nemetala Petrokemije d.d. podržala je svoje članove radnike,stanare samačkog hotela "Kutina", u vlasništvu Ine koja je najavilaposkupljenje korištenja za 500 posto.
KUTINA, 12. siječnja 2006. (Hina) - Podružnica Sindikata energetike, kemije i nemetala Petrokemije d.d. podržala je svoje članove radnike, stanare samačkog hotela "Kutina", u vlasništvu Ine koja je najavila poskupljenje korištenja za 500 posto.

Povjerenik spomenutog sindikata Davor Rakić rekao je da u tom hotelu stanuje 30 samaca, 30 obitelji s ukupno 46-ero djece, 10-ak hrvatskih branitelja i jedan stopostotni invalid.

Kako je rečeno na tiskovnoj konferenciji, korištenje stana od 46 četvornih metara sa zajedničkim prostorijama dosad se plaćalo 200 kuna, a po novom ugovoru cijena bi se upeterostručila.

Prepiska i pregovori s Inom vode se već više od dva mjeseca, a nepotpisivanje novog ugovora znači iseljenje već za 15 dana. Stanari Ini predlažu da se od 1. siječnja do 30. lipnja 2006. naknada poveća 100 posto te svakih daljnjih šest mjeseci za 30 posto.

Ovih će dana otvorenim pismom tražiti i razumijevanje predsjednika Uprave Ine Tomislava Dragičevića koji je, kako su rekli, svojedobno kao radnik Petrokemije bio korisnik tog smještaja koji je izgradila Ina u doba dok je Petrokemija bila njezin sastavni dio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙