FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NHS traži sjednicu GSV-a u vezi poskupljenja zbog pravilnika o ambalaži

ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Nezavisni hrvatski sindikati (NHS)zatražili su danas hitnu sjednicu Gospodarsko-socijalnog vijeća (GSV)u vezi poskupljenja zbog Pravilnika o ambalaži i ambalažnom otpadu,koja predstavljaju evidentan udar na standard građana.
ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) zatražili su danas hitnu sjednicu Gospodarsko-socijalnog vijeća (GSV) u vezi poskupljenja zbog Pravilnika o ambalaži i ambalažnom otpadu, koja predstavljaju evidentan udar na standard građana.

Budući da se o prijedlogu tog pravilnika nije prethodno raspravljalo na sjednici GSV-a, a razvidno je kako su njegove posljedice od izravnog interesa za sve tri strane u GSV-u, smatramo nužnim hitno sazivanje sjednice, kaže se u priopćenju NHS-a.

Sindikat očekuje da se Vlada i Hrvatska udruga poslodavaca u najkraćem roku dogovore oko primjene pravilnika ili nekog drugog modela, tako da se ambalažni otpad u Hrvatskoj primjereno zbrinjava, a da se cijena zbrinjavanja ne naplaćuje od građana i time dodatno opterećuje njihov kućni proračun.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙