FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Akcija federalne policije u prostorijama lokalnih institucija

MOSTAR, 12. siječnja 2006. (Hina) - Pripadnici federalne policije učetvrtak su upali u prostorije Ministarstva unutarnjih poslovaHercegovačko-neretvanske županije, te u sjedište županijske vlade uMostaru i urede tvrtke "Croatia Hercegovina auto Mostar" i poduzeliakciju pretresa.
MOSTAR, 12. siječnja 2006. (Hina) - Pripadnici federalne policije u četvrtak su upali u prostorije Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, te u sjedište županijske vlade u Mostaru i urede tvrtke "Croatia Hercegovina auto Mostar" i poduzeli akciju pretresa.

Istodobno u neposrednoj blizini objekata tih institucija raspoređena su i vozila europskih vojnih snaga EUFOR-a.

Glasnogovornik Uprave policije MUP-a Federacije BiH Robert Cvrtak je za Hinu izjavio kako je ova akcija poduzeta po nalogu Suda BiH, a u sklopu istrage koju na području Hercegovačko-neretvanske županije provodi Tužiteljstvo BiH.

"Akcija je poduzeta radi izuzimanja dijela dokumentacije", rekao je Cvrtak ne preciziravši o kakvoj je dokumentaciji riječ.

On je kazao kako se danas akcija provodi u još tri policijske uprave i devet policijskih stanica na području Hercegovačko-neretvanske županije, te da je ova akcija organizirana u suradnji s EUFOR-om i Policijskom misijom EU u BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙