FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Zrakoplov španjolskog ministra obrane izletio s piste

MOSTAR, 25. prosinca 2005. (Hina) - Španjolski ministar obrane JoseBono sa svojom pratnjom u nedjelju neozlijeđen preživio izlijetanjezrakoplova španjolske vojske s piste zračne luke u Mostaru, objavilisu španjolski mediji, a prenose agencije.
MOSTAR, 25. prosinca 2005. (Hina) - Španjolski ministar obrane Jose Bono sa svojom pratnjom u nedjelju neozlijeđen preživio izlijetanje zrakoplova španjolske vojske s piste zračne luke u Mostaru, objavili su španjolski mediji, a prenose agencije.

Zrakoplov Hercules C-130 je letio po lošem vremenu i slaboj vidljivosti te se na pistu počeo spuštati prekasno, navode španjolski novinari.

Zrakoplov je pistu promašio za 100 metara i završio u polju. Intervencija prisutnih vozila za gašenje požara nije bila potrebna. Vojni dužnosnici i novinari u pratnji ministra su također ostali neozlijeđeni.

U zračnoj luci u Mostaru odbili su komentirati događaj, a mostarska policija i španjolski EUFOR su Hini priopćili da nemaju nikakvih informacija.

Bono je u Mostar došao posjetiti španjolske kontingent EUFOR-a koji broji 486 vojnika.

Putovanje nastavlja posjetom Kosovu u ponedjeljak i Pakistanu u utorak gdje su španjolski vojnici također uključeni u međunarodne vojne operacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙