FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: uhićeni iznuđivači

PULA, 11. siječnja 2006. (Hina) - Četrdesetčetverogodišnji državljaninBiH Z. K., bez prijavljenog boravka u Puli, uhićen je jučer u 13,45sati u Mercatorovu kafiću zbog sumnje u kažnjivo djelo iznude,izvijestio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Policijskeuprave istarske Robert Pavleković.
PULA, 11. siječnja 2006. (Hina) - Četrdesetčetverogodišnji državljanin BiH Z. K., bez prijavljenog boravka u Puli, uhićen je jučer u 13,45 sati u Mercatorovu kafiću zbog sumnje u kažnjivo djelo iznude, izvijestio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković.

Uhićenik je policiji već otprije poznat zbog počinjenja istog kažnjivog djela.

Nakon njega policija je ubrzo uhitila i njegova pomagača Puljanina V.M. (57) te su obojica prepraćeni istražnom sucu Županijskog suda u Puli.

Robert Pavleković rekao je da je uhićene iznuđivače policiji prijavio 37-godišnji Puljanin koji je s njima dvojicom planirao razbojstvo, koje nije počinjeno.

Međutim, od njega su potraživali osam tisuća eura utrošenih u nabavu opreme i sredstava potrebnih za planirano razbojstvo.

U dogovoru s policijom on je iznuđivaču predao novac, nakon čega ga je policija uhitila, a ubrzo i njegova pomagača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙