FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Zbog opasnosti od urušavanja prekinuto spašavanje

BAD REICHENHALL, 3. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Zbog straha da bise krov mogao potpuno urušiti njemačke spasilačke ekipe su u utorakprekinule svoja nastojanja da ispod ruševina klizališta izvuku ženu itroje djece za koje se smatra da su još blokirani pod krovom koji seurušio pod teretom snijega i ubio najmanje 11 osoba.
BAD REICHENHALL, 3. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Zbog straha da bi se krov mogao potpuno urušiti njemačke spasilačke ekipe su u utorak prekinule svoja nastojanja da ispod ruševina klizališta izvuku ženu i troje djece za koje se smatra da su još blokirani pod krovom koji se urušio pod teretom snijega i ubio najmanje 11 osoba.

Georg Grabner, dužnosnik lokalne vlade je rekao kako će se operacija spašavanja nastaviti kasnije u utorak kada se s primjerenom opremom rasčiste ruševine goleme građevine čiji se krov u ponedjeljak pod teretom snijega urušio.

"Očekujemo da će se akcija spašavanja nastaviti oko 18h po lokalnom vremenu", dodao je.

Do kasnih popodnevnih sati spasilačke ekipe su pronašle 11 tijela. Svi stradali stanovnici su grada Bad Reuchenhalla i okolice.

Na pitanje ima li znakova života iz ruševina gdje se navodno nalaze još 4 osobe, zapovjednik vatrogasaca Rudi Zeif je rekao "Nažalost ne".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙