FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Srušio se dio krova klizališta, najmanje jedna osoba poginula

ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - U nesreći koja se dogodila uponedjeljak u njemačkom gradu Bad Reichenhallu kada se pod teretomsnijega na oko 50 klizača srušio dio krova klizališta, poginula jenajmanje jedna osoba, rekao je glasnogovornik policije Fritz Braun,dodajući kako pretpostavlja da bi moglo biti još mrtvih i težeozlijeđenih, izvijestile su agencije.
ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - U nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u njemačkom gradu Bad Reichenhallu kada se pod teretom snijega na oko 50 klizača srušio dio krova klizališta, poginula je najmanje jedna osoba, rekao je glasnogovornik policije Fritz Braun, dodajući kako pretpostavlja da bi moglo biti još mrtvih i teže ozlijeđenih, izvijestile su agencije.

"Strahujemo da će biti još poginulih", rekla je glasnogovornica lokalnog Crvenog križa, a spasilačke ekipe koje su s vatrogascima odmah stigle na mjesto nesreće evakuirale su desetak lakše ozlijeđenih, prenosi France presse.

Bad Reichenhall je gradić smješten u bavarskim Alpama. To su područje, u kojemu se nalazi i alpski masiv Reiter Alm, smješten na njemačko-austrijskoj granici, u posljednjih nekoliko dana pogodile obilne snježne padaline, koje su u ponedjeljak prouzročile nastanak lavina zbog kojih se nestalima smatraju tri osobe, izvijestio je Reuters.

Za utorak je najavljen nastavak snježnih oborina, a na području bavarskih Alpi trenutačno je na snazi treći stupanj opasnosti od lavina od mogućih pet, prenio je dpa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙